Szolgáltatások

A vevői igények magasabb szintű kielégítése érdekében a TRITÁN-GÜHRING KFT. szolgáltatási tevékenységet is folytat. Ez a tevékenység három csoportra osztható:

  • Műszaki, technológiai tanácsadás, egyedi szerszámok tervezése, gyártása
  • Szerszámok utánélezése Gühring technológiával
  • PVD vékonyréteg bevonatolás

Az egyes szolgáltatási termékcsoportokon belüli tevékenységünk.

Tanácsadás
  • Vevőinknek alkalmazástechnikai tanácsot adunk az általunk forgalmazott szerszámok optimális használatához.
  • Speciális feladatok megoldásainak kidolgozásában - együttműködve a felhasználóval - műszaki szakembereink részt vesznek, akár teljes projektek kidolgozására is.
  • Egyedi, speciális szerszámok rajz szerinti kivitelezését, illetve az ilyen jellegű szerszámok vevő igénye szerinti tervezését is vállaljuk.
Utánélezés
  • Gyorsacél és keményfém szerszámok utánélezését vállaljuk az eredeti élgeometriával
  • Az utánélezés határideje 8 nap, az élezésre váró szerszámokat minden hétfői napon gyűjtjük össze és a következõ hét kedd-szerdán juttatjuk vissza a megrendelőhöz.
Bevonatolás

Két bevonatoló berendezésünkkel a lehető legrugalmasabb szolgáltatást nyújtjuk. A legmodernebb német illetve svájci technológiával a már hagyományosnak tekinthető TiN, TiAlN bevonatok mellett lehetőség van a legújabb, gyártó által kifejlesztett bevonatok előállítására is. Mindkét bevonatoló berendezés a PVD eljárások egyik legelterjedtebb és legjobb bevonattapadást biztosító változata az ionplattírozás (ARC) elvén működik.

Az ANL 300-as gép új koncepciójú Gühring szabadalom, amely több újdonságot is felmutat a korábban piacra került bevonatoló gépekhez képest.A berendezés nagy befogadóképessége mellett rendkívül rövid folyamatidővel dolgozik, mely még többrétegű bevonat készítése esetén is kevesebb, mint négy óra (folyamatidő: a vákuumkészítéstől a szerszámok kivételéig). Több, mint 300 liter hasznos térfogatú kamra egy adagban akár 350 db fúró vagy marószerszám bevonatolására képes.

A kisebbik bevonatológép kis szériák gyors lefuttatására alkalmas a legrugalmasabb vevőkiszolgálás érdekében.

A bevonatolás technológiájában az egyik legfontosabb lépés a szerszámok előkészítése, tisztítása. A szerszámok felületének tökéletesen tisztának “sterilnek” kell lennie, amit többlépcsős mosási rendszerünk biztosít.

Nagy figyelmet fordítunk a szerszámok minőségellenőrzésére, minőségbiztosítási rendszerünk garantálja a vevő elégedettségét.